DÜNYADA İLK SPREY AŞIYI AHLATCI HOLDİNG ÜRETECEK

Okuduğunuz haber
11 KİŞİ DAHA KYK'YA YERLEŞTİRİLDİ

ADD, DEMİRER'LE DEVAM DEDİ

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    11 KİŞİ DAHA KYK'YA YERLEŞTİRİLDİ

11 KİŞİ DAHA KYK'YA YERLEŞTİRİLDİ

Çorum’da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında 11 kişinin Kredi ve Yurtlar Kurumu yurdunda karantinaya alındığı bildirildi.

SAĞLIK      27 Mart 2021 - 15:30     0

11 KİŞİ DAHA KYK'YA YERLEŞTİRİLDİ

Çorum’da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında 11 kişinin Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda karantinaya alındığı bildirildi.

Vali Mustafa Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada, temaslı veya Kovid-19 test sonucu pozitif olduğu için evlerinde karantinada kalmaları gereken kişilerin kontrol edildiğini aktardı. Çiftçi, bu kuralla aykırı davrananların KYK yurtlarında karantinaya alındığını, söz konusu kişilerden günlük masraflarının tahsil edildiğini vurguladı. Bu kişiler hakkında 3 bin 150 lira idari para cezası uygulanıp suç duyurusunda bulunulduğunu da aktaran Çiftçi, şunları kaydetti: “Geçen hafta 11 kişi karantina kuralını ihlal ettiği tespit edilerek KYK yurdunda karantinaya alınmıştı. Yurtta karantina süreci devam eden 2 kişi bulunmaktadır. Mahalle denetim ekiplerince 18 bin 60 iş yeri ve kişi, gerek ihbar gerekse resen denetlenmiş, gerekli uyarılar yapılmış ve izolasyon kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle 11 tutanak İl Hıfzıssıhha Kuruluna gönderilmiştir. Ayrıca maske, temizlik ve mesafe kurallarını ihlal eden 184 iş yeri ve kişiler için birinci ihlal uyarısı yapılmıştır.”

Etiketler

#ÇORUM KYK

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ