23 NİSAN ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Okuduğunuz haber
BAŞKAN ALİ SÜLÜK’ÜN 23 NİSAN MESAJI

BAŞKAN, ESNAFLARI ZİYARET ETT

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN ALİ SÜLÜK’ÜN 23 NİSAN MESAJI

SON DAKİKA ! BAŞKAN ALİ SÜLÜK’ÜN 23 NİSAN MESAJI

BAŞKAN ALİ SÜLÜK’ÜN 23 NİSAN MESAJI

GÜNDEM      25 Nisan 2022 - 14:47     0

BAŞKAN ALİ SÜLÜK’ÜN 23 NİSAN MESAJI

 

BAŞKAN ALİ SÜLÜK’ÜN 23 NİSAN MESAJI

 

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Başkan mesajında; “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm dünya çocukları için kutlu olmasını diliyorum. Ulusumuzun egemenlik iradesini dünyaya haykırdığı, Gazi Meclisimizin açıldığı ve bizlere emanet edildiği bu önemli günde, Mustafa Kemal Atatürk'ü, tüm heyeti, Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” dedi.

 

MAKAMINI MİNİK ÖĞRENCİYE TESLİM ETTİ

 

‘ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ olması dolayısıyla Makamını Minik öğrenciye teslim eden Başkan Ali Sülük, “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk dediği gibi, ‘Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir. Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar. Egemen olmayan boyun eğmek zorunda kalır.’ Bizlere emanet edilen cennet vatanımızı ve sahip olduğumuz tüm makamları, çocuklarımıza emanet edeceğiz. Bu sebeple Azmimilli İlköğretim Okulu 2-A Sınıfı Öğrencisi Asaf Kayra Ateş’e, Başkanlık Makamını teslim ettik. Görevi layıkıyla yerine getiren Asaf kardeşime ziyaretleri için teşekkür ederim ” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ