SÜLÜK'TEN GÜREŞÇİLERE TAM DESTEK

Okuduğunuz haber
CEYLAN'DAN İSKİLİP'E BİR YIĞIN MÜJDE!

İSKİLİP DOLMA, TURŞU VE ÇİLEK FESTİVALİ BAŞLADI

Anasayfa   /    Gündem    /    CEYLAN'DAN İSKİLİP'E BİR YIĞIN MÜJDE!

CEYLAN'DAN İSKİLİP'E BİR YIĞIN MÜJDE!

Ak Parti MKYK Üyesi, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan İskilip’e geldi. Çeşitli temas ve incelemelerde bulunan Ceylan esnaf gezisi de gerçekleştirdi. İlk durağı olan Ak Parti İskilip İlçe Teşkilatında bir konuşma yapan Ceylan, “İskilip’in Çorum’dan sonra doğalgaza kavuşan ilçelerin ilk sıralarında yer aldığına, doğalgazın yüz yılın yatırımı olduğuna vurgu yaparak, Ak Parti dönemlerinde kazandırılan yatırımlar, devam eden yatırımlar ve yapılacak yeni hizmetler konusunda partilileri bilgilendirdi.

GÜNDEM      23 Agustos 2021 - 10:00     0

CEYLAN'DAN İSKİLİP'E BİR YIĞIN MÜJDE!
 
İSKİLİP-ÇORUM YOLU BU YIL IRMAK KÖPRÜSÜNE KADAR TAMAMLANACAK
İskilip’e gelirken yol çalışmalarını incelediklerini, İskilip-Çorum Yolunun Kızılırmak köprüsüne kadar olan kısmının tamamlanacağını söyledi. Ceylan “Bu yol geç kalmış olabilir. Fakat bizim elimizde olmayan müteahhitten kaynaklanan sebepler ve yargıda geçirilen süre, bürokratik işleyişte geçirilen vakit nedeniyle olmuştur. Önümüzdeki yıl 9 kilo metresi duble yol olmak üzere bu yol konforlu bir yolculuğa elverişi bir şekilde tamamlanacaktır.
İSKİLİP-ÇANKIRI YOLUDA KISA SÜRE İÇİNDE TAMAMLANACAK
İskilip-Çankırı yolu ile ilgilide bilgi veren Ceylan heyelan olan bölgede çalışmaların tamamlanma aşamasında olduğunu ve İskilip Çankırı yolunun da kısa süre içinde trafiğe açılacağını bildirdi.
SÖZÜMÜZÜ TUTTUK, HASTANEMİZİN DOKTOR İHTİYACINI TAMAMLADIK
Ak Parti Çorum Milletvekili A. Sami Ceylan hastane inşaatında da yüklenici firmalardan kaynaklanan sorunlar yaşadıklarını, meydanda verdikleri sözü tuttuklarını ve şu anda İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesinde son atamalarda kardiyoloji ve göz doktorunun kazandırılmasıyla birlikte doktor açığı bulunmadığını söyledi.
CEYLAN;”SUYU TOPRAKLA BULUŞTURMAK ZORUNDAYIZ”
Derekargın Sulama Göleti hakkında konuşan Ahmet Sami Ceylan Sulamaya ayrı önem verdikleri, bu önemli ihtiyacın salgın döneminde belirgin bir şekilde ortaya çıktığını, sulama projeleri ve devam eden çalışmaların takipçisi olduklarını söyledi.
Tımarlı projesinde çalışmaların aralıksız devam ettiğine dikkat çeken Ceylan İskilip’i köyleri ile birlikte ele aldığımızda şu ana kadar İskilip, Uğurludağ ve Bayat üçgeninde 36 bin dekar araziyi suyla buluşturduk. Kanal yapım çalışmaları yakın takibimizde olup çalışmalar hızla devam etmektedir. Önümüzdeki Ekim ayında 35 bin dönüm araziyi daha suyla buluşturacağız ” dedi.
SÖZ VERDİĞİMİZ TESİSLERİ YAPIYORUZ
Ceylan söz verdiğimiz Gençlik Merkezini, Kapalı Spor Salonunu, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu yapıyoruz. Bunların hepsi aynı kompleks içinde olacak. İlaveten semt halı sahalarını da kazandıracağız.
İSKİLİP MESLEK YÜKSEKOKULUNU DA MUTLAKA BİTİRECEĞİZ
İskilip MYO konusunda da açıklamalarda bulunan A. Sami Ceylan “Biz başladığımız her işi bitiriyoruz. Yüksekokulun tamamlanması için her hangi bir problemimiz yok. Bu konuda Rektörlük ile de mutabıkız. İnşallah kısa sürede Meslek Yüksek okulumuzu da bitireceğiz. İlaveten okulu tamamlarken konforlu bir öğrenci yurdunu da inşa edeceğiz. O da bizim sözümüz” dedi.
TOKİ’Yİ İSKİLİP’E KAZANDIRACAĞIZ
Diğer ilçelerde olduğu gibi TOKİ’yi İskilip’e de kazandıracağız. Şu ana kadar iki kez talep topladık. Maalesef talep olmadığı için vazgeçtik. Bu kez belediye ile daha titiz çalışıyoruz. Yerleri belirliyoruz. İşlemler tamamlandıktan sonra TOKİ’yi yapacağız Bu konuda Çevre ve Şehircilik Bakanımız ile mutabıkız. Belediye ve İskilip halkı ortak yer belirleyecek ve gecikmeden inşaata başlayacağız. İskilip’te TOKİ kanalıyla ev sahibi olmak istiyorum diyen herkese ev yaptırmak benim boynumun borcudur ve taahhüdümdür. TOKİ için verilen her yere konut yapmaya hazırım” dedi. Ceylan “bu sözleri verirken Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, diğer milletvekili arkadaşlarımıza ve teşkilatımıza güveniyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza İskilip halkı ve arkadaşlarım adına minnettarlıklarımızı arz ediyorum” dedi.
BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ
Ak Parti Çorum Milletvekili, MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan Parti programından sonra İskilip Belediyesine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Belediye Başkanı Ali Sülük, Milliyetçi Hareket Partisi İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı ve yetkililer hazır bulundu.
EL ELE 2023 SEÇİMLERİNİ ALACAĞIZ
A.Sami Ceylan başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede “2023 seçimlerinden inşallah güçlenerek çıkacağız. Burada Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarına güveniyoruz” dedi.
TOKİ BELEDİYEDE DE GÜNDEME GELDİ
Bir soru üzerine “Çorum ilçeleri arasında TOKİ yapılmayan tek yer İskilip. Daha önceki dönemlerde yer seçimi başta olmak üzere İskilip’te talep toplanamadı. Yer konusunda birkaç alternatifimiz var. Onunla ilgili Belediye Başkanımız çalışıyor. Belediyemiz ne kadar yer gösterirse İskilipli hemşerilerimiz ne kadar konut istiyorlarsa o kadar konut yapmaya hazırız” sözünü verdi.
BAŞKAN ALİ SÜLÜK;”BELEDİYENİN BÜTÜN YERLERİ TOKİ İÇİN EMRİNİZDEDİR”
Başkan Sülük “Hemşerilerimiz elimizde bulunan tüm arazilerden nereyi uygun görürlerse tahsis etmeye hazırız” dedi. Milletvekili Ceylan 3 Yer için çalışıyoruz. Belediye Başkanımızla sürekli diyalog halindeyiz. Yer belirlenip Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın onayından sonra çalışmalara başlanacaktır. Kapalı spor salonu, Gençlik Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ile ilgili belediye tarafından ön çalışmaların tamamlandığı, yer tesliminin yapıldığı ve 2022 yılı içinde bitirileceği öğrenildi. Konula ilgili olarak Belediye Başkanı Ali Sülük gerek TOKİ, gerekse gençlik merkezi, yarı olimpik yüzme havuzu yer tahsisi ve yapımında her türlü desteğe hazır olduklarını beyan etti.
Sülük; “Tünel bölgesindeki belediye arazisinin 4 ayrı parseli var. Burada büyük olanı TOKİ’ye diğerlerini de Gençlik Merkezi, Yüzme havuzu, Kapalı Spor Salonu gibi tesislere tahsis ettiklerini söyledi.
SÜLÜK “BELEDİYENİN ELİNDEKİ YERLER BELLİ”
İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük özellikle sosyal medyada bazı yerler tavsiye edildiğini, ancak belediyenin elindeki yerlerin belli olduğuna vurgu yaparak diğer ilçelerde de Toki konutlarının şehir içinde olmadığını beyan etti. “Halkımızı özellikle bu konuda anlayışa davet ediyorum. Vekilimizin katkısıyla inşallah güzel sonuçlar alacağız” dedi. Milletvekili Ceylan’da “İskilip’in coğrafi yapısının ortada olduğuna işaret ederek TOKİ yapıldığında vatandaşların görüşünün değişeceğine eminim. Talep olacağına da eminim. Bunu yapmaya kararlıyız” dedi.
CEYLAN; “DİĞER HİZMETERLE BİRLİKTE ÖNCELİĞİMİZ TARIM VE SULAMA”
Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan hem kendisinin hem de Belediye Başkanı Ali Sülük’ün Ziraat Mühendisi olduklarını söyleyerek diğer hizmet ve yarımlar devam ederken bir an önce tarımın ve sulamanın ayağa kaldırılmasının gerekliliğine işaret etti.
CEYLAN’DAN BEKLEYEN PROJELERE DESTEK SÖZÜ
Başkan Ali Sülük çilek ve çilek fidesi üretimi projelerinin olduğunu, projenin DOKAP’a sunulduğunu söyleyerek, “Sayın vekilimizden bu konuda da destek talep ediyoruz. Sülük bazı bölgelerin sel felaketi ile karşı karşıya olduğunu, İskilip’in içinden iki çay geçtiğini, önceki dönemde Meydan çayının daraltıldığını ve belediye imkânları ile çay ıslahının mümkün olmadığını söyleyerek Milletvekili Ceylan’dan bu konularda da destek istedi. Sülük; Bekleyen projelerin olduğunu beyan ederek “bu projelerinde hayata geçirilmesi için Sayın Milletvekilimizden destek bekliyoruz” dedi. Destek talepleri Ceylan tarafından olumlu karşılandı.
2 MİLYON DEĞERİNDE YENİ GENÇLİK MERKEZİ MÜJDESİ
Milletvekili Ceylan yeni bir müjde vereceğini söyleyerek 2 Milyon değerinde yeni Gençlik Merkezi yapılacağını, protokollerin imzalandığını bildirdi.
ALİ SÜLÜK; “SAYIN VEKİLİMİZ 400 BİN TL’LİK ÖDENEK DESTEĞİNDE BULUNDU”
Başkan Sülük “Geçtiğimiz günlerde Sayın Vekilimiz 400 bin TL destekte bulunmuştur. Kendisine teşekkür ediyorum. Çıkarılan ödenekle ihalesini yaparak parke taş aldık. Depolarımıza koyduk” dedi.
 
İSKİLİP’İN SESİ TELEVİZYONUNA ZİYARET
Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan belediye programından sonra İskilip’in Sesi Televizyonunu ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Akkoca, İskilipost Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Moderatör Şaban Balcı, Teknik Yönetmen Osman Gökay Yılmaz’la sohbet ederek başarılı çalışmalar temennisinde bulundu.
ESNAF ZİYARETİNDE HEMŞERİLERİMİZLE SOHBET
Çorum Milletvekili A. Sami Ceylan görüşmeler sonrasında esnaf ziyaretinde bulundu. İskilip halkından yoğun ilgi gören Ceylan istek ve talepleri dinleyerek, Şehir pakında İskiliplilerle sohbet etti. Ceylan akşam saatlerinde İskilip’ten ayrıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ