BAŞKAN SÜLÜK, 2 YILI DEĞERLENDİRDİ

Okuduğunuz haber
''ÇORUM'DA EĞİTİMİN KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ''

‘’BELEDİYE HİZMET BİNASI, 3 YILDIR HİZMETE AÇILAMIYOR’’

Anasayfa   /    Gündem    /    ''ÇORUM'DA EĞİTİMİN KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ''

''ÇORUM'DA EĞİTİMİN KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ''

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum’da eğitimin kalitesinin artırılması için gereken ne varsa yapacaklarını açıkladı.

GÜNDEM      01 Nisan 2021 - 12:37     0

''ÇORUM'DA EĞİTİMİN KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ''

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum’da eğitimin kalitesinin artırılması için gereken ne varsa yapacaklarını açıkladı.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, geçtiğimiz günlerde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Abdullah Kodek’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti iktidarının eğitime büyük önem verildiğinin altını çizen Ahlatcı, eğitim camiasıyla el ele vererek eğitim alanında Çorum’u daha ileriye götürmek için gayret göstereceklerini ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek’de, bugüne kadar edindiği bilgi, birikim ve tecrübeleri Çorum için kullanacağını belirterek, amacının gece-gündüz demeden bu ülkeye ve millete en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu sözlerine ekledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ