İSKİLİPGÜCÜ, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Okuduğunuz haber
EBUSSUUD EFENDİ ERKEK KUR'AN KURSU, İLK MEZUNLARINI VERDİ

BAŞKAN, ANKARA'YA ÇIKARMA YAPTI

Anasayfa   /    Eğitim    /    Ebussuud Efendi Erkek Kur'an Kursu, İlk Mezunlarını Verdi

Ebussuud Efendi Erkek Kur'an Kursu, İlk Mezunlarını Verdi

Ebussuud Efendi Erkek Kur'an Kursu, İlk Mezunlarını Verdi

EĞİTİM      22 Subat 2022 - 10:52     0

Ebussuud Efendi Erkek Kur'an Kursu,  İlk Mezunlarını Verdi

Ebussuud Efendi Kur’an Kursu Hafızlık üzerine eğitim alan ve yapılan sınavda başarılı olan 4 öğrenci, hafızlık belgelerini alarak mezun oldular.

İlçe Müftülüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “ Ebussuud Efendi Erkek Kur'an Kursumuzda hafızlıklarını tamamlayıp Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından yapılan sınava katılan Erdem Tunç, Emre İmat, Hasan Şimşek ve Sedat Can Mansur isimli öğrencilerimiz, başarılı olarak Hafızlık Belgesini almaya hak kazandılar. Kursumuzdan mezun olan ilk Hafızlarımızı, Hocalarımızı ve Ailelerini tebrik ederiz. İlim beldesi olan İskilip'imizde, Ebussuud Efendi Erkek Kur'an Kursumuzda daha nice hafızlar yetiştirmeyi Rabbim bizlere nasip eylesin” denildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ