DESTEĞİ İÇİN BAŞKAN SÜLÜK'E TEŞEKKÜR ETTİLER

Okuduğunuz haber
KODEK, İSKİLİP'TE OKULLARI VE KURUMLARI ZİYARET ETTİ

İSKİLİPLİ ATIF HOCA KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI

Anasayfa   /    Gündem    /    KODEK, İSKİLİP'TE OKULLARI VE KURUMLARI ZİYARET ETTİ

KODEK, İSKİLİP'TE OKULLARI VE KURUMLARI ZİYARET ETTİ

Çorum İl Millî Eğitim Müdürü Abdullah Kodek beraberinde şube müdürleri ile birlikte İskilip ilçesindeki okul ve kurumları ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

GÜNDEM      27 Ocak 2022 - 13:42     0

KODEK, İSKİLİP'TE OKULLARI VE KURUMLARI ZİYARET ETTİ

Çorum'un İskilip ilçesinde bulunan Danışmend Fen Lisesinde ilçe muhtarları ile bir araya gelen Çorum İl Millî Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, okullarımızdaki deprem güçlendirme, bakım-onarım ve eğitim çalışmaları hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük'ü makamında ziyaret ederek ilçedeki eğitim faaliyetlerini değerlendirdi. Ardından Abdullah Kodek ve Belediye Başkanı ilçe milli eğitim müdürlüğüne giderek personelleri odalarında ziyaret etti.

İlçe ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü, Atatürk İlk ve Ortaokulu, Metin Alkan Halk Eğitimi Merkezi ve İskilip Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret etti. Mesleki eğitim merkezi faaliyetleri, kaynakların etkili ve verimli kullanılması, ilçede yürütülen proje ve yapılan çalışmalar tek tek değerlendirildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ