MHP, ESNAFIN HEYECANINA ORTAK OLDU

Okuduğunuz haber
ORTAKÖY BELEDİYESİ’NİN BÜTÇESİ 20 MİLYONA ULAŞTI

ÖZSAÇMACI’DAN DOĞALGAZ ZAMMINA TEPKİ!

Anasayfa   /    Ekonomi    /    ORTAKÖY BELEDİYESİ’NİN BÜTÇESİ 20 MİLYONA ULAŞTI

ORTAKÖY BELEDİYESİ’NİN BÜTÇESİ 20 MİLYONA ULAŞTI

Ortaköy Belediye Başkanlığının bütçesi 20 milyon liraya ulaştı.

EKONOMİ      03 Mart 2021 - 20:55     0

ORTAKÖY BELEDİYESİ’NİN BÜTÇESİ 20 MİLYONA ULAŞTI

Ortaköy Belediye Başkanlığının bütçesi 20 milyon liraya ulaştı.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’in ilçesinin hizmet yatırımlarına olağanüstü çaba ve gayretleri ile devam ediyor.

Başkan İsbir, 2021 yılı tahmini gelir – gider bütçesinde henüz yılın ilk ikinci ayı olmasına rağmen Bakanlıklardan 5 milyon lira hibe para yardımı alarak 15 milyon olan 2021 yılı bütçesini 20 milyona çıkardı. Belediye meclisi bu beklenmedik gelir karşısında 24 Şubat 2021 günü olağanüstü toplanarak 24.02.2021 tarih ve 6 nolu kararı ile gelen hibe yardımını onayıp 5 milyon liralık ek bütçe yaptı.

Başkan İsbir, Bakanlıklardan almış olduğu 5 milyon hibe gelir desteğinin ilçede bulunmayan şehir stadı, gençlik merkezi ve voleybol-basketbol sahası yapımında kullanılacağını belirterek, “ilk göreve geldiğimiz 2014 yılından beri ‘Şehirde Ne Varsa İlçemizde O Olacak’ sloganımızı kendimize rehber bilerek ilçemizin bir çok ihtiyacını giderdik.2021 yılı da yine ilçemiz için proje ve hizmetler ile dolu hayırlı bir yıl olacak,2021 yılı Ortaköy’ün yılı olacak” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ