CANSIZ BEDENİNİ BABASI BULDU

Okuduğunuz haber
VAHİT KAYIRICI'DAN İSKİLİP BELEDİYESİ'NE ZİYARET

İSKİLİP'TE YARDIM KÖMÜRÜNÜ ÇALAN 6 KİŞİ TUTUKLANDI

Anasayfa   /    Gündem    /    VAHİT KAYIRICI'DAN İSKİLİP BELEDİYESİ'NE ZİYARET

VAHİT KAYIRICI'DAN İSKİLİP BELEDİYESİ'NE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum milletvekili aday adaylığını açıklayan Vahit Kayırıcı, İskilip Belediyesi'ni ziyaret etti.

GÜNDEM      03 Ekim 2022 - 14:59     0

VAHİT KAYIRICI'DAN İSKİLİP BELEDİYESİ'NE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi 21. Dönem Milletvekili, 2023 seçimleri Çorum Milletvekili aday adayı Vahit Kayrıcı bereberinde MHP İlçe Başkanı Ali Alıcı ve yönetimi ile birlikte İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ü ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken 2023 seçimlerinin önemine vurgu yapıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada; “Nazik ziyaretleri için Milliyetçi Hareket Partisi 21. Dönem Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, İlçe Başkanım Ali Alıcı ve yönetim kurulu üyeleri ile İl Genel Meclis üyesi Doğan Uçar' a teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ