İSKİLİP BELEDİYESİ, AFŞİN'DE İSKİLİP DOLMASI DAĞITTI

Okuduğunuz haber
CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA 100. YIL CEVİZ FİDANLIĞI

MUHTAR SAİT LEKEALMAZ VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA 100. YIL CEVİZ FİDANLIĞI

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA 100. YIL CEVİZ FİDANLIĞI

İskilip Belediyesi, binin üzerinde ceviz fidanını toprakla buluşturdu. İlçede belediye tarafından organize edilen fidan ekimi gerçekleştirildi.

GÜNDEM      03 Mart 2023 - 15:04     0

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA 100. YIL CEVİZ FİDANLIĞI

Ceviz fidanlarının toprakla buluşturulduğu etkinlikte yer alan İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, “Cumhuriyetimizin yeni 100 yılına yakışır ‘Yüzüncü Yıl Ceviz Ormanı’ hayırlı olsun” dedi.

Başkan Sülük, açıklamasının devamında şunları söyledi: “ Geçtiğimiz günlerde müjdeli haberini verdiğimiz; Cumhuriyetimizin 100. Yılına ithafen, Erenler Mahallesinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait atıl durumdaki 29 dönümlük arazimize öncelikle teraslama yöntemi yapılarak uygun koşullar sağlandı.

İlk etap olarak meclis üyelerim Hatun Çam, Murat Kiraz ve Personellerimle arazi koşullarına uygun 1000’nin üzerinde Ceviz Fidanını toprakla buluşturduk. Bilindiği üzere göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizi yeşillendirmek ve ağaçlandırmak için çalışmalar yaptık ve yapacağız. Cumhuriyetimizin yeni 100 yılına yakışır ‘Yüzüncü Yıl Ceviz Ormanı’ İlçemize Hayırlı ve Uğurlu olsun.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ