ÇİFTÇİYE 238 TON NOHUT TOHUMU DAĞITILDI

Okuduğunuz haber
ÇİFTÇİ, VAKA SAYIMIZ 100 BİNDE İKİYÜZE DAYANDI

ÇATLICAK KÖYÜ KARANTİNAYA ALINDI

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇİFTÇİ, VAKA SAYIMIZ 100 BİNDE İKİYÜZE DAYANDI

SON DAKİKA ! ÇİFTÇİ, VAKA SAYIMIZ 100 BİNDE İKİYÜZE DAYANDI

Çorum’da geçen hafta 100 bin kişide 138.65 olan haftalık vaka sayısı 198’e yükseldi.

GÜNDEM      29 Mart 2021 - 16:46     0

ÇİFTÇİ, VAKA SAYIMIZ 100 BİNDE İKİYÜZE DAYANDI

Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği'nin 'Kanserde Bir Nefes Sıhhat' projesinin tanıtım toplantısında konuşan Vali Mustafa Çiftçi, Çorum'da vaka sayılarının yüzbinde 200'e dayandığını belirterek, tüm Çorum halkını tedbirli olmaya davet etti. Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, “Yüksek riskli iller grubundayız. Vaka sayılarımız giderek artıyor. Vatandaşlarımızın daha dikkatli olması gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüs salgını için geliştirdiği Hayat Eve Sığar uygulamasında da Çorum'da ki artış net şekilde gözüküyor.

Son dönemlerde vakaların azalma eğiliminde olduğu Çorum'da kontrollü normalleşme kapsamında vaka sayılarında artış yaşanarak, daha önce açık rekle gösterilen harita, tekrar kırmızı renkle gösterilmeye başlandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ