Okuduğunuz haber
AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ, PROTESTOYA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN, YAPIMI TAMAMLANAN ÇALIŞMALARI KONTROL ETTİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ, PROTESTOYA DEVAM EDİYOR

SON DAKİKA ! AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ, PROTESTOYA DEVAM EDİYOR

AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ, PROTESTOYA DEVAM EDİYOR

SİYASET      18 Nisan 2022 - 12:12     0

AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ, PROTESTOYA DEVAM EDİYOR

 

Nisan Ayı Meclis Toplantısına gelmeyerek provokasyon ateşini yakan Adalet ve Kalkınma Partili Belediye Meclis Üyeleri, şimdi de kendi partilerini protesto ediyor. Adalet ve Kalkınma Partisi İskilip İlçe Teşkilatının Ramazan Ayı münasebetiyle verdiği ve Milletvekili Oğuzhan Kaya’nın katıldığı İftar Yemeğine katılmayan Belediye Meclis Üyeleri akabinde düzenlenen; Cumhur İttifakı için mesai mefhumu gözetmeksizin halk ile sohbetlerde bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile Oğuzhan Kaya’nın katıldığı Sohbet Meclisine de katılmayarak protesto çıtasını yükseltti.

 

 

ÇATLAK BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Belediye Meclis Üyeleri arasında Nisan Ayı Meclis Toplantısında ortaya çıkan çatlak, kendi partilerinin İftar Yemeğine yine Milletvekillerinin bulunduğu Dost Meclisine katılmayışları ÇATLAK’IN ne kadar büyüdüğünü gösteriyor.

 

YÖNLENDİRMEYLE HAREKET EDİYORLAR

Kendi partileriyle geçinemeyen Belediye Meclis Üyelerinin Belediye Çalışmalarını sekteye uğratmak için Partilerinden ihraç olmuş Meclis Üyelerinin yönlendirmesiyle hareket etmesi, kendi partilerinin programına dahi gidememesi ne denli zor durumda olduklarını gösterdi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ