DOĞANGİR ŞELALESİ, PİKNİK VE MESİRE ALANI OLACAK

Okuduğunuz haber
23 NİSAN ÇOŞKUYLA KUTLANDI

23 NİSAN ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Anasayfa   /    Gündem    /    23 NİSAN ÇOŞKUYLA KUTLANDI

SON DAKİKA ! 23 NİSAN ÇOŞKUYLA KUTLANDI

23 NİSAN ÇOŞKUYLA KUTLANDI

GÜNDEM      25 Nisan 2022 - 14:45     0

23 NİSAN ÇOŞKUYLA KUTLANDI

 

 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İskilip’te coşkulu etkinlilerle kutlandı.

 

Hükümet Konağı önünde Çelenk Sunma Töreni ile başlayan program; Misakı Milli İlköğretim Okulu Bahçesinde devam etti. Törene; İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül, Belediye Başkanı Ali Sülük, Garnizon Komutan Vekili Personel Üstçavuş Cem Sever, İlçe Emniyet Müdürü Erol Karasu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Hakan Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atçıoğlu, Siyasi Parti Başkanları, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Daire Amirleri, Öğrenciler, ve çok sayıda halk katıldı.

 

Başkan Ali Sülük, “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa katıldık. Bu güzel günü, dünya çocuklarına bayram olarak ilan eden; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Türkiye Büyük Millet Meclisimizi kuran heyeti, vatan savunmasında canlarını feda eden Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ