AŞIYA RAĞMEN KORONA OLDU

Okuduğunuz haber
ABDURRAHMAN ŞİMDİ ÇOK MUTLU
Anasayfa   /    Gündem    /    ABDURRAHMAN ŞİMDİ ÇOK MUTLU

ABDURRAHMAN ŞİMDİ ÇOK MUTLU

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Engelli Abdurrahman Doğan‘ı sevindirdi.

GÜNDEM      23 Mart 2021 - 15:39     0

ABDURRAHMAN ŞİMDİ ÇOK MUTLU

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Engelli Abdurrahman Doğan‘ı sevindirdi.

Engelli Abdurrahman Doğan’ın ailesi Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’e müracaatta bulunarak 20 yaşındaki engelli çocuklarının yürüyemediğini, evden dışarı çıkıp arkadaşları ile vakit geçiremediğini akülü bir tekerlekli sandalyeye ihtiyaçları olduklarını belirtti.

Başkan İsbir de Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a konu hakkında bilgi vererek destek talebinde bulundu.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın destekleri ile Abdurrahman’ın ihtiyacı olan akülü tekerlekli sandalye temin edilerek Ortaköy Belediye Başkanı tarafından kendisine teslim edildi. Aile ile görüntülü olarak telefonda görüşen Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Abdurrahman kardeşimize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum, yüzündeki gülücükler bizleri de mutlu etti,aileye de selamlarımı iletiyorum” dedi.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir ise, “Abdurrahman kardeşimizin ihtiyacı olan akülü tekerlekli sandalyesini kendisine teslim ettik, yüreğindeki heyecan ve gözlerindeki mutluluk bizleri de çok mutlu etti. Abdurrahman artık çok mutlu, evinden dışarı çıkabilecek, arkadaşları ile vakit geçirebilecek, bu hususta bizlere destek veren milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan’a teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ