15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ İSKİLİP’TE ANILDI

Okuduğunuz haber
ALİ SÜLÜK, ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

NOSTALJİK SOKAK'TA TARİHE YOLCULUK

Anasayfa   /    Gündem    /    ALİ SÜLÜK, ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

ALİ SÜLÜK, ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Çorum'un İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük, İskilip Belediyesi ile ilgili teftiş raporu ve son günlerde yaşanan gelişmeler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM      17 Temmuz 2021 - 13:06     0

ALİ SÜLÜK, ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Çorum'un İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük, düzenlediği basın toplantısında teftiş raporunu detaylı bir şekilde kamuoyuna duyururken, meclis üyesinin işyerinin kurşunlanması olayı ile ilgili de hakkında çıkarılan söylenti ve haberlere cevap verdi.

RAPORDA ÜZERİMİZE ATILI HİÇ BİR SUÇLAMA BULUNMUYOR

Teftiş raporunun belediye ve şahsı ile ilgili hiçbir suçlama, suç duyurusu ve yeni bir soruşturma açılması gerektiren bir rapor olmadığını ifade eden İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük, tüm belediyelerde olan bürokratik eksikler olduğunu bütün resmi kurumlarda olan yanlışlıklar olduğunu, teftiş raporunu belediyede isteyen her vatandaşın inceleyebileceğini belirtti.

 

3 MECLİS ÜYESİ İHRAÇ İSTEĞİ İLE GENEL MERKEZE BİLDİRİLDİ

Başkan Ali Sülük, “teftiş raporundan sonra, partimiz üç belediye meclis üyesi ile ilgili Genel merkezime kesin ihraç talebi ile başvuruda bulunmuştur. Dolayısıyla Genel Merkezimiz teftiş raporundan dolayı bizi haklı bulmuştur” dedi.

YASAL SÜREÇ BAŞLATILMIŞTIR

Sülük, aldıkları görevlerini yerine getirmeyen belediye meclis üyeleri ile ilgili yasal süreç başlattıklarını bildirdi.

KURŞUNLAMA OLAYINI KESİNLİKLE TASFİV ETMİYORUZ

Başkan Sülük, bir belediye meclis üyesinin işyerinin kurşunlanması olayını kesinlikle tavsif etmediklerini söylerken, yaşanan olayın bilgileri dışında olduğunu belirtti. Başkan Ali Sülük, tavsif edilmeyen bu durumdan dolayı belediye meclis üyesine de geçmiş olsun dileklerini iletti.

“Siyaseten kesin ihraç talebi ile genel merkeze isimleri gitmiş belediye meclis üyesine bizim böyle bir girişimde bulunmamız aptallık olur” diyen Başkan Sülük, siyaseten kesin ihraç talebi ile genel merkeze bildirilmiş bir insana bu tür bir girişimi yapmamızın mümkün olmayacağını kendilerini mağdur duruma düşürecek bir girişimin içerisinde olmayacaklarını dile getirdi.

Sülük, ilgili belediye meclis üyesinin algı oluşturularak belediye meclis üyelerine bir saldırı yapılmış gibi göstermeye çalıştıklarını ileri sürdü.

SÜKUNET ÇAĞRISI!

Vuku bulan olayla ilgili olayın yargıya taşındığını bu konuda kimin vebali suçu varsa ortaya çıkarılmasını istediklerini belirten Belediye Başkanı Ali Sülük, insanları kışkırtacak bizleri hedef gösterecek eylemlerden herkesin uzak durmasını rica etti.

MEDYA KURULUŞLARINI DA DOĞRU HABER YAPMAYA DAVET EDİYORUM

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük son günlerdeki yaşanan olaylarla ilgili bazı medya kuruluşlarında yalan haberler yapıldığını söyleyerek, yalan haber yapan medya kuruluşlarını objektif haber yaparak basın ilke ve ahlak kurallarına uymaya davet etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ