BAŞKAN, ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Okuduğunuz haber
BELEDİYE İSKİLİPSPOR, TÜRKİYE FİNALLERİNDE TER DÖKECEK

KAR TEMİZLİK ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Anasayfa   /    SPOR    /    BELEDİYE İSKİLİPSPOR, TÜRKİYE FİNALLERİNDE TER DÖKECEK

SON DAKİKA ! BELEDİYE İSKİLİPSPOR, TÜRKİYE FİNALLERİNDE TER DÖKECEK

BELEDİYE İSKİLİPSPOR, TÜRKİYE FİNALLERİNDE TER DÖKECEK

SPOR      01 Mart 2022 - 15:43     0

BELEDİYE İSKİLİPSPOR, TÜRKİYE FİNALLERİNDE TER DÖKECEK

              Belediye İskilipspor Kulübü Güreş Takımı, Okul Sporları Güreş Müsabakasında ilçemizi temsil edecek.

Kastamonu da düzenlenen Bölge Şampiyonasında alınan derecelerle adını Türkiye Finallerine yazdıran Belediye İskilipspor Kulübü Güreş Takımı, 04 - 07 Mart tarihleri arasında Yozgat’ta düzenlenecek olan Okul Sporları Gençler-B Güreş Türkiye Şampiyonasında ilçemiz için ter dökecek. Güreş Takımı, Ferhat Yiğit, Mustafa Mert Uzun, Mustafa Şarllı, Yunus Emre Battal, Mürsel Aslan, Enes Kavlu gibi sporcularıyla müsabakada yer alacak.  

 

Başkan Ali Sülük, “ Belediye İskilipspor Kulübü Güreş Takımı Sporcularımızla, ilçemizi temsil etmeye devam ediyoruz. Yozgat’ta düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında katılacak olan Sporcularımıza ve hocamız Âdem Uysala başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcınız olsun yiğitlerim” dedi.  

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ