İTFAİYEDEN YANGINA ZAMANINDA MÜDAHALE

Okuduğunuz haber
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

MÜDÜRLER PANDEMİ GÖLGESİNDE 2021 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Çorum polisi Çorum merkez, Sungurlu, Mecitözü, İskilip ve Osmancık ilçelerinde uyuşturucu operasyonu düzenledi.

ASAYİŞ      10 Temmuz 2021 - 11:34     0

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çorum merkez, Sungurlu, Mecitözü, İskilip ve Osmancık ilçelerinde uyuşturucu operasyonu düzenledi.

Çorum merkez, Sungurlu, Mecitözü, İskilip ve Osmancık ilçelerinde yapılan çalışmada, toplam 15 şüpheli yakalanırken, şahısların araç, ikamet ve üstlerinde yapılan aramalarda, 175,93 gram Sentetik Kannobinoid (Bonzai), 232 kök Hint Keneviri Bitkisi, 94 adet Sentetik Ecza, 8,5 gram Kubar Esrar, 1 adet pompalı tüfek, 36 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Mahkemeye sevk edilen şahıslardan 13’ü serbest bırakılırken, bir şüpheliye adli kontrol tedbiri, bir şüpheli ise tutuklanarak Çorum L Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.

Ayrıca yapılan çalışmalar kapsamında merkez ve Osmancık ilçesinde Narkotik konularından aranma kaydı bulunan 3 şüpheli şahıs yakalanarak, adli mercilere sevk edilerek gerekli işlemleri yapıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ