İSKİLİP'İN 25 YILLIK HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Okuduğunuz haber
FATİH SARAÇOĞLU KABRİ BAŞINDA ANILDI

AFAD, BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    FATİH SARAÇOĞLU KABRİ BAŞINDA ANILDI

SON DAKİKA ! FATİH SARAÇOĞLU KABRİ BAŞINDA ANILDI

FATİH SARAÇOĞLU KABRİ BAŞINDA ANILDI

GÜNDEM      21 Subat 2022 - 08:39     0

FATİH SARAÇOĞLU KABRİ BAŞINDA ANILDI
Almanya da ırkçı saldırıda hayatını kaybeden hemşerimiz Fatih Saraçoğlu için anma programı düzenlendi.
Ulu Camide okunan Mevlidi Şerif ve Kur’an Tilavetlerinden sonra Belediye Meclisince ‘Fatih SARAÇOĞLU’ ismi verilen sokağın açılışı gerçekleştirildi. Açılıştan sonra ebediyete intikal etmiş şehitlerimiz ve Irkçı saldırıda hayatını kaybeden hemşerimiz Fatih Saraçoğlu kabri başında dualar anıldı.
AZİZ MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM
Başkan Ali Sülük, “ 2 Yıl önce Almanya’nın Hanau kentinde yapılan ırkçı saldırı sonrasında hayatını kaybeden hemşerimiz Fatih Saraçoğlu’nu; Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkan Yardımcısı Sayın Abdulhadi Turus, Almanca konuşan Ülkeler Koordinatörü Sayın Ahmet Alemdar, Almanya Bölge Uzman Yardımcısı Sayın Esra Yakupoğlu, İlçe Kaymakamı Sayın Muharrem Eligül, Başkan Vekilim Hatun Çam, Siyasi Parti Temsilcileri ve Daire Amirleri kabri başında andılar. Irkçı saldırılar sonrasında hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza ve hemşerimiz Fatih Saraçoğlu’na Cenabı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.
IRKÇI SALDIRILARIN SON BULMASINI DİLİYORUM
Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkan Yardımcısı Abdulhadi Turus, “ Almanya da meydana gelen ırkçı saldırı sonrasında Fatih Saraçoğlu isminin hafızalarda yaşatılması ve bir Fatiha okunmasına vesile olan Belediye Başkanımıza ve Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Irkçı saldırıların tüm dünyada son bulmasını istiyor, saldırılarda şehit olan vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ