CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKANLARI SEÇİME HAZIR

Okuduğunuz haber
FİBERDE İSKİLİP PİLOT BÖLGE SEÇİLDİ

ÇORUM'DA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ YARALANDI

Anasayfa   /    Gündem    /    FİBERDE İSKİLİP PİLOT BÖLGE SEÇİLDİ

FİBERDE İSKİLİP PİLOT BÖLGE SEÇİLDİ

İskilip Belediyesinin girişimleri sonucu Fiber Dönüşüm Projesi kapsamında pilot bölge seçildi.

GÜNDEM      23 Ocak 2023 - 13:15     0

FİBERDE İSKİLİP PİLOT BÖLGE SEÇİLDİ

 Bu kapsamda altyapısı uygun 100 binaya fiber dönüşüm uygulaması yapılacağı bildirildi. Yeni çalışmayla birlikte internet hızlanacak ve bakır altyapıdan evlere kadar fiber optik kablo dönüşümü sağlanacak.

SAĞLAM ALTYAPI, HIZLI İNTERNET

Çalışmaların başladığı konu ile ilgili olarak İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada; “Girişimlerimiz sonucu; Türk Telekom tarafından hayata geçirilen Fiber Dönüşüm Projesi kapsamında, ilçemiz pilot bölge olarak seçilmiştir. Başlangıç olarak alt yapısı hazır olan 100 adet binaya fiber dönüşüm uygulaması yapılacaktır.

ALİ SÜLÜK; “İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Vatandaşlarımıza bu müjdeli haberi verirken, geçiş sürecinde yaşanacak sıkıntılar için bizleri mazur görmelerini diliyorum. Bilindiği üzere ilçemizde internet hızları düşük ve olası afetlerde yeterli gelmeyeceği düşünülerek bakır alt yapıdan, evlere kadar fiber optik kablo dönüşümü sağlanacaktır. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ