‘Gençsin O Ses Sensin’ Ses Yarışması Düzenlendi

Okuduğunuz haber
‘GENÇSİN O SES SENSİN’ SES YARIŞMASI DÜZENLENDİ

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ, KÖSTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    ‘Gençsin O Ses Sensin’ Ses Yarışması Düzenlendi

SON DAKİKA ! ‘Gençsin O Ses Sensin’ Ses Yarışması Düzenlendi

‘Gençsin O Ses Sensin’ Ses Yarışması Düzenlendi

GÜNDEM      04 Mart 2022 - 17:21     0

‘Gençsin O Ses Sensin’ Ses Yarışması Düzenlendi

Akşemseddin Anadolu Lisesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Akşemseddin Anadolu Lisesi Ses Yarışması” 7. kez bugün düzenlendi. Sıkı bir eğitim ve prova süreci ardından elemelerin yapılmasından sonra finale kalan 10 isim finalde yarıştı.

Programa; İskilip Belediye Başkanı Sayın Ali Sülük, İlçe Emniyet Müdürü Erol Karasu, Mal Müdürü Ayhan Esen, İskilip Esnaf Kefalet ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmet Uslu, Okul aile birliği başkanı Murat Önder, diğer Okul Müdürleri, Öğrenci Velileri ve Öğrenciler katıldı. Covid önlemleri nedeniyle salonda kalabalığın azaltılması amacıyla öğrenciler arkadaşlarını Zoom programı üzerinden canlı yayında izlediler.

Birbirinden güzel eserlerin okunmasının ardından programa maddi desteğiyle katkıda bulunan Osmanlı Yapı Market sahibi Erol Kiraz’a okul idaresi tarafından plaket takdim edildi. Yarışmanın sonucunda 12/C sınıfından Kağan Anaç, Hangimiz Sevmedik adlı parçayla 1. oldu. 12/A sınıfından Yaren Sıla Kaynar, Vay adlı parçayla ikinci olurken 12/D sınıfından Yeter nur Depedelen ise Oy Beni Vurun Vurun adlı parçayla 3. oldu.

Başkan Ali Sülük yarışma sonrasında yaptığı açıklamada, “Akşemseddin Anadolu Lisesinde düzenlenen ‘Gençsin O Ses Sensin’ isimli müzik yarışmasına katılarak; birbirinden değerli öğrencilerimizin seslendirdiği parçalar, kulaklarımızın pasını sildi. Böylesine güzel bir organizasyonu gerçekleştiren; Okul Müdürümüze, Öğretmenlerimize ayrıca organizasyona destek olan Osmanlı Yapı Market Ailesine ve emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim. Yarışmanın galibi Kağan arkadaşıma başarılar diler, özgüvenlerinden dolayı katılan diğer öğrencileri de tebrik ederim” dedi.

Etiketler

#iskilip

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ