SÜT TOPLAMA İŞİNE KADIN ELİ DEĞDİ

Okuduğunuz haber
İNSANLIĞIN ÖLMEDİĞİNİ GÖSTERDİ

ÇORUM’UN GELİŞMESİNİ KONUŞTULAR

Anasayfa   /    Gündem    /    İNSANLIĞIN ÖLMEDİĞİNİ GÖSTERDİ

İNSANLIĞIN ÖLMEDİĞİNİ GÖSTERDİ

Sungurlu’da duyarlı bir vatandaş yolda bulduğu parayı sahibine ulaştırdı.

GÜNDEM      11 Mart 2021 - 12:45     0

İNSANLIĞIN ÖLMEDİĞİNİ GÖSTERDİ

İNSANLIĞIN ÖLMEDİĞİNİ GÖSTERDİ

Sungurlu’da duyarlı bir vatandaş yolda bulduğu parayı sahibine ulaştırdı.

Ankara-Samsun Caddesi Terminal kavşağı yolu üzerindeki bir işyerinde Salih Aktepeli isimli bir vatandaş, yere düşmüş halde 500 dolar buldu. Duyarlı vatandaş parayı, Sungurlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim etti. 

Sungurlu’da insanlık ölmemiş dedirten olayda Salih Aktepeli isimli vatandaş, “Terminal kavşağı üzerinde bir iş yerinde bulduğum paranın sahibine ulaşamadığım için Zabıta Müdürlüğüne giderek teslim ettim” dedi.

Aktepeli, "Parayı bulduğum iş yerine iletişim telefonumu verdim. Paranın sahibi gelirse benimle iletişime geçsin diye ve aradan 3 ay gibi süre sonra paranın sahibi olan Muharrem Öztürk bana ulaştı. Parasının Zabıta Müdürlüğünde olduğunu belirterek, Muharrem Öztürk’ün parasını Zabıta Müdürlüğünden teslim ettik” ifadeleri dile getirdi.

Parası bulunan Muharrem Öztürk, duyarlı davranışında dolayı Salih Aktepeli’ye teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ