İSKİLİPLİ ATIF HOCA KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI

Okuduğunuz haber
İSKİLİP'İN 25 YILLIK HAYALİYDİ İLÇEDE TOKİ EVLERİ BAŞLIYOR

İSKİLİP'İN 25 YILLIK HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP'İN 25 YILLIK HAYALİYDİ İLÇEDE TOKİ EVLERİ BAŞLIYOR

SON DAKİKA ! İSKİLİP'İN 25 YILLIK HAYALİYDİ İLÇEDE TOKİ EVLERİ BAŞLIYOR

İSKİLİP'İN 25 YILLIK HAYALİYDİ İLÇEDE TOKİ EVLERİ BAŞLIYOR

GÜNDEM      17 Subat 2022 - 11:42     0

İSKİLİP'İN 25 YILLIK HAYALİYDİ İLÇEDE TOKİ EVLERİ BAŞLIYOR
 
 
İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, ilçenin 25 yıllık hayali TOKİ Projesini 3 yılda gerçeğe dönüştürdü. Göreve seçildiği günden itibaren TOKİ Projesi için yoğun çaba harcayan Ali Sülük, ilçe halkıyla el ele vererek önemli bir başarıya imza attı.
 

TOKİ'YE ARSA TAHSİSİ YAPILDI

 
İskilip Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait Meydan Mahallesi Arifbey’deki arsayı TOKİ’ye tahsis etti. İlçe halkının büyük bir kısmının mutabık kaldığı arsanın ilçenin gelişimine büyük katkılar sağlayacağı belirtiliyor. Halkın yoğun ilgisinin olduğu TOKİ evleri konusunda MHP’li Belediye Başkanı Ali Sülük büyük takdir topladı.
 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

 
İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, ilçe halkının uzun yıllardır hayalini kurduğu ancak 25 yıldır gerçekleştirilemeyen TOKİ evlerinin ilçeye kazandırılması noktasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Sülük, Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya ile uyumlu çalışmalar yürüterek 3 yıldır yaptığı yoğun girişimler sayesinde projenin bu aşamaya geldiğine dikkat çekti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ