KARDEŞİNİ VURDUKTAN SONRA İNTİHAR ETTİ

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’TE FESTİVAL COŞKUSU BAŞLADI

CANSIZ BEDENİNİ BABASI BULDU

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP’TE FESTİVAL COŞKUSU BAŞLADI

İSKİLİP’TE FESTİVAL COŞKUSU BAŞLADI

İskilip Belediyesinin organize ettiği 3. Dolma, Turşu, Çilek ve Karakucak Festivali Vali Mustafa Çiftçi’nin katılımıyla başladı.

GÜNDEM      27 Agustos 2022 - 14:47     0

İSKİLİP’TE FESTİVAL COŞKUSU BAŞLADI

Festival programlarına Vali Mustafa Çiftçi, Çorum  Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, İlçe yöneticileri, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

EBUUSSUUD EFENDİ KONFERANSI ŞEYHYAVSİ CAMİİNDE BAŞLADI

Festival kapsamında; açılış öncesi Şeyhyavsi Camiinde konuşmacı olarak Prof. Dr. Vahit Göktaş ve Doç. Dr. Abdulkadir Dağlar’ın katıldığı vefatının 448. Yılında Ebussuud Efendi konferansı gerçekleştirildi. Daha sonra konferans konuşmalarına şehir merkezine kurulan platformda devam edildi.

Mehteran konseri ve Ankara Seymenlerinin oyunları ilgi ile takip edildi.

AÇILIŞ BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ ŞEHİR PARKINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sunuculuğunu ünlü sanatçı ve sunucu Nilay Dorsa’nın yaptığı festivalin resmi açılışı Başbuğ Alparslan Türkeş Şehir Parkında gerçekleştirildi. Programa Vali Mustafa Çiftçi ve protokol mensupları katıldı. Kurdele kesiminden sonra Vali Çiftçi ve beraberindekiler yöresel ürünler pazarını gezerek burada stant açan esnaflara bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Stantlarda sergilenen ürünler hakkında İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük konukları bilgilendirdi.

NOSTALJİ SOKAĞINDA KONSER

Salliler başındaki nostalji sokağında tertiplenen konser programında Metin Kuşçu ve Bekir Aktaş birbirinden güzel eserleri seslendirdiler.

AKŞAM PROGRAMINA YOĞUN KATILIM

Akşam 20.00’de başlayan programda ünlü sanatçı ve sunucu Nilay Dorsa sahne aldıktan sonra Aylin Dinçer konserinde şehir merkezi tamamen doldu. Aylin Dinçer konserinde izleyiciler gönüllerince eğlendiler. İlk gün programı havai Fişek Gösterileri ile son buldu.

ALİ SÜLÜK YOĞUN KATILIMDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük Ebussuud Efendi Anma programı ve açılışa teşrif eden başta Çorum valisi Mustafa Çiftçi olmak üzere akşam programında alanı hınca hınç dolduran tüm İskilip halkına, il ve ilçelerden gelen misafirlere teşekkür etti.

BU AKŞAM AHMET ŞAFAK RÜZGÂRI ESECEK

Bu akşam saat 21.00’de sahne alacak olan Türk Milliyetçilerinin sevdiği efsane sanatçı Ahmet Şafak konserine ilginin yoğun olacağı, coşkulu bir gece yaşanacağına inanılıyor.

Ahmet Şafak konserine il ve çevre ilçelerden de yoğun katılım olacağı öğrenildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ