İSKİLİP KAVŞAĞINDA FECİ KAZA; ANNE İLE BEBEĞİ HAYATINI KAYBETTİ

Okuduğunuz haber
İSKİLİP'TE ÖZLENEN BİRLİKTELİK

KARDEŞİNİ VURDUKTAN SONRA İNTİHAR ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP'TE ÖZLENEN BİRLİKTELİK

İSKİLİP'TE ÖZLENEN BİRLİKTELİK

İskilip Ak Parti Teşkilatının organize ettiği geniş katılımlı İstişare ve Değerlendirme toplantısı, 10 Ağustos Çarşamba günü saat 18.00’de İskilip Öğretmenevi'nde gerçekleşti.

GÜNDEM      11 Agustos 2022 - 12:45     0

İSKİLİP'TE ÖZLENEN BİRLİKTELİK

Toplantıya Ak Parti Çorum Milletvekilleri Av. Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, İl Teşkilatı yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Alıcı, Belediye Başkanı Ali Sülük mahalle ve köy muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İSKİLİP HALKI ERDOĞAN’IN MİTİNGİNE DAVET EDİLDİ

Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya, Milletvekilleri Av. Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, İl Teşkilatı yöneticileri ve İttifak ortakları 13 Ağustos Cumartesi Günü Çorum’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine yoğun katılım olmasının önemine vurgu yaptılar.

Milletvekilleri ve teşkilat yöneticileri İskilip halkının 13 Ağustos’taki mitinge yoğun katılım sağlayacaklarına inandıklarını beyan ederek katılım için tüm hazırlıkların titizlikle devam ettiğini, teşkilat mensupları ve katılımcıların çalışmalarını özenle sürdürmelerini, gerek teşkilat kademelerinin, gerekse bireysel olarak katılımcıların herkese ulaşarak, mitinge daveti iletmelerini  istediler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ