ÇORUM’UN GELİŞMESİNİ KONUŞTULAR

Okuduğunuz haber
KADER’DE BEKİR ŞAHİN GÜVEN TAZELEDİ

YAĞBAT DA KORONA OLDU

Anasayfa   /    Gündem    /    KADER’DE BEKİR ŞAHİN GÜVEN TAZELEDİ

KADER’DE BEKİR ŞAHİN GÜVEN TAZELEDİ

Çorum Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

GÜNDEM      22 Mart 2021 - 11:25     0

KADER’DE BEKİR ŞAHİN GÜVEN TAZELEDİ

Çorum Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Pandemi kısıtlamaları nedeniyle ertelenen Çorum Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği olağan genel kurulu dernek binasında yapıldı.

Divan heyetinin ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz Başkanlığında, Ahmet Şentürk ve Salih Ceylan’dan oluştuğu genel kurulda, Şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından slayt gösterisi ile dernek çalışmaları anlatıldı.

Daha sonra günün anlamına binaen konuşma yapan Çorum Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Bekir Şahin, dernek olarak yaptıkları kanserle mücadele çalışmalarından bahsetti.

Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Bekir Şahin, “Asılla yedek ve üyelerimiz arasında bir fark yoktur, biz bir aileyiz, kanserle sağlıklı yaşam derneği olarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz, toplantıya katılan herkese teşekkürler ederim" dedi.

Tek liste halinde yapılan seçimde Bekir Şahin yeniden dernek başkanı seçildi.

Yönetim kurulu ise, Bekir Gül, Halil İbrahim Bolat, Kenan Şen Munise Şahin’den oluştu. Denetim Kurulu Üyeliklerine ise Osman Ak, Yavuz Bozdoğan, Zeynep Arslan getirildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ