MHP İSKİLİP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN “BİR MONT BİR BOT” KAMPANYASI

Okuduğunuz haber
KURBAN KESİP, YAĞMUR DUASI ETTİLER

YAŞLI ADAM EVİNİN ÖNÜNDE BAŞINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Anasayfa   /    Gündem    /    KURBAN KESİP, YAĞMUR DUASI ETTİLER

KURBAN KESİP, YAĞMUR DUASI ETTİLER

Çorum‘un İskilip ilçesinde vatandaşlar kurban kesip yağmur duası etti.

GÜNDEM      28 Ocak 2023 - 17:31     0

KURBAN KESİP, YAĞMUR DUASI ETTİLER

 

İskilip Ziraat Odası öncülüğünde cuma namazı sonrası İskilip Ulu Cami önünde toplanan vatandaşlar, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi ve kuraklık tehlikesi oluşmasına karşı iki küçükbaş kurban kesti.

Daha sonra eller semaya açılarak, kar ve yağmur yağması için dua edildi.

İskilip Ziraat Odası Başkanı Seyfullah Mücahit Şahin, burada yaptığı konuşmada, üreticilerin yağışa ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Tarımsal verim için yağışın önemine dikkati çeken Şahin, “Rahmet ve merhamet sahibi Rahman ve Rahim olan Rabb’imize sığınarak yağmur ve bereketli yağış duasında bulunduk. Kara, yağmura çok çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde, bu mübarek ayları da vesile bilerek duamızı ettik. Dua ve kurban programımıza katılanlardan Allah razı olsun.” dedi.

Programa Kaymakam Yunus Emre Vural, Belediye Başkanı Ali Sülük, Ziraat Odası yönetici ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ