BAŞKAN, ŞEHİT AİLELERİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Okuduğunuz haber
MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BELEDİYE İSKİLİPSPOR, ZAFER TURNUVASINA KATILDI

Anasayfa   /    Gündem    /    MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

SON DAKİKA ! MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

GÜNDEM      06 Mayis 2022 - 15:20     0

MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

 

Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Meclis Salonunda gergin geçen oturumla gerçekleştirildi.

Dün yeterli sayının ulaşmaması yüzünden yapılamayan Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Meclis Salonunda mazeretli 2 üye haricinde çoğunluğun katılımıyla gerçekleştirildi.

SERVİS PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜ

 

Zabıta Müdürlüğünün Belediye Meclisine sunduğu Servis Araçları Yönetmeliği Belediye Meclisinde oy çokluğu ile kabul edildi.

Meclise Sunulan Müzekkerede, “ Büyük Market, Alışveriş Merkezi, Fabrika, özel okul v.b. yerleri işleten kuruluşların kendi müşterilerini ve personellerini taşımak amacıyla yapılan ücretsiz yolcu taşımacılığı araçların kendi öz malı olmaması halinde kiralanacak servis araçlarının ‘ S ’ Plakası olması zorunludur.” Hükmü Greyder gibi yolcu taşımacılığı yapan firmalar için alınan kararla artık zorunlu olmaktan çıktı.

 

BAŞKAN, BOMBAYI PATLATTI

 

Başkan Ali Sülük, bugün gerçekleşen Meclis Toplantısında, Meclis Üyelerinin şikâyeti sonucunda incelemede bulunan Müfettiş Raporunun sonucunu açıkladı.

Başkan, “ Kanun ve Yönetmelik gereği Meclisimizin ve Halkımızın bilinçlendirilmesi gerekiyor. Hakkımızda yapılan İftiralara karşılık; 30.12.2021 tarihli 369 sayılı karar numaralı ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu imzalı gelen Müfettiş Raporunu açıklayacağım. Gelen raporu özellikle Meclis Toplantısında ve bu iftiralara imza atan Meclis Üyelerinin gözüne baka baka açıklamak için istedim.

Uzun süredir hakkımızda bazı iddialarda bulunan Meclis Üyelerinin İftiraları yetkili makamlarca incelendikten sonra; Benim, 3 Tane Meclis Üyemiz ve 14 tane Memurumun hakkında soruşturmaya gerek kalmadığı tarafımıza gelen Raporla bildirilmiştir.  Bundan sonraki yasal süreçte; Tarafıma, Meclis Üyesi Arkadaşlarıma ve Personelime karşı bu şekilde iftira atanlar hakkında, belediye çalışmalarını engellemeye yönelik tutum sergileyenler için gerekli işlemleri yapacağız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ