BİR KÖY DAHA KARANTİNAYA ALINDI

Okuduğunuz haber
MHP, TÜRK MİLLETİNİN SON KALESİDİR

13 KİŞİ YURDA YERLEŞTİRİLDİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP, TÜRK MİLLETİNİN SON KALESİDİR

MHP, TÜRK MİLLETİNİN SON KALESİDİR

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, 18 Mart 2021 tarihinde yapılan 13. Büyük Kurultay ile ilgili bir değerlendirme yaptı.

SİYASET      22 Mart 2021 - 11:56     0

MHP, TÜRK MİLLETİNİN SON KALESİDİR

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, 18 Mart 2021 tarihinde yapılan 13. Büyük Kurultay ile ilgili bir değerlendirme yaptı.

Karapıçak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türk Milletinin yegane ümidi ve son kalesi olduğunu dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kongresin Türk Dünyasının Bilge Lideri, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin yeniden Genel Başkanlığa seçildiğini hatırlatan karapıçak, kurultayda Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulunun da yeniden seçildiğini belirterek, seçilenleri kutları ve Allah’tan muvaffakiyetler diledi.

Çorum’un da üst kurul delegeleri, belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla temsil edildiği kurultayın MHP’ye yakışır büyük bir olgunlukta ve partilerini güçlendirecek şekilde geçtiğini vurgulayan Karapıçak, “Genel Başkanımızın himayelerinde, Kongre hazırlıkları ve icrası hususunda emek veren başta Genel Merkez Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın ve Teşkilat İşleri çalışanları olmak üzere, tüm İl ve İlçe Teşkilatlarına, Büyük Kurultayımızda bizlere güç katan tüm Üst Kurul Delegelerimize ve Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Karapıçak, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Ülkücü Hareketin başında; biz de son nefer, son nefes Liderimizin emrindeyiz. Büyük Kurultayımızın Ülkemize, Aziz Türk Milletine ve Partimize hayırlar getirmesini diliyorum.

Birlikte Başardık, 1923, Birlikte Başaracağız, 2023,

İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik; Kazanan Türkiye olacak” sözlerini dile getirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ