İYİ PARTİ’YE GEÇENLERİN ROZETLERİ TAKILDI

Okuduğunuz haber
POLİS MORAL MERKEZİ İÇİN İLK ADIM

ÇORUM'DA BİR APARTMAN KARANTİNAYA ALINDI

Anasayfa   /    Gündem    /    POLİS MORAL MERKEZİ İÇİN İLK ADIM

POLİS MORAL MERKEZİ İÇİN İLK ADIM

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti MKYK Üyesi ,Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ve İnşaat Emlak Daire Başkanı Ahmet Nehar Poçan  Çorum'a yeni yapılacak Polis Moral Eğitim Merkezi'nin yerinde incelemelerde bulundu.

GÜNDEM      29 Mart 2021 - 11:29     0

POLİS MORAL MERKEZİ İÇİN İLK ADIM

 


 

AK Parti MKYK Üyesi, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ın geçtiğimiz yıl açıkladığı Çorum'a Polis Moral Merkezi projesi ile ilgili ilk adım atıldı.

 

Konu ile ilgili olarak Çorum'a gelen İnşaat Emlak Daire Başkanı Ahmet Nehar Poçan, Vali Mustafa Çiftçi ve milletvekilleri ile birlikte Polis Moral Eğitim Merkezi'nin yerinde incelemelerde bulundu.

İl Başkanı Ahlatcı; Yapılan inceleme sonrası Çorum'a gelen heyet bir rapor hazırlarken, Polis Moral Eğitim Merkezi kısa sürede projelendirilerek ihaleye çıkacak.

Heyet ayrıca Merkez Karakolu ve Eski Çarşı Karakolu'nda incelemelerde bulundu.

 

Ahlatcı; AHL Park'ın yanındaki Eski Çarşı Karakolu'nun yıkılması planlanırken, Bahçelievler'deki Karakolu'un da Kız Meslek Lisesi karşısındaki eski binasına taşınacağı söyledi. İncelemeleri Emniyet Müdürümüz Mehmet Gülser, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız  Erhan Akar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanımız Muhammed Fatih Temur ile birlikte yaptık ve takipçisi olacağız.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ