ECZANELER, CUMARTESİ GÜNÜ ÖĞLEYE KADAR AÇIK OLACAK

Okuduğunuz haber
SARI FIRTINA AVRUPA ARENASINDA

İSKİLİP BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ İHRAÇ EDİLİYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    SARI FIRTINA AVRUPA ARENASINDA

SARI FIRTINA AVRUPA ARENASINDA

Ferhat Yiğit ( Sarı Fırtına ) Avrupa Güreş Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

GÜNDEM      25 Mayis 2021 - 16:25     0

SARI FIRTINA AVRUPA ARENASINDA

Sarı Fırtına lakaplı Belediye İskilip Spor Kulübü Güreş Takımı Sporcusu Ferhat Yiğit, Bulgaristan’ın Sofia Kentinde düzenlenecek olan U- 15 Avrupa Güreş Şampiyonası 62 kilo kategorisinde ülkemizi temsil edecek.

İLK MİLLİ SINAV

Belediye İskilip Spor Kulübü Güreş Takımı ve Milli Takım Güreş Antrenörü Âdem Uysal ile birlikte Sarı Fırtına Ferhat ilk Milli Sınavına çıkıyor. İlçemizi çeşitli müsabakalarda temsil ederek önemli başarılar elde eden Sarı Fırtına Ferhat Yiğit ve Antrenörü Âdem Uysal, Bulgaristan’ın Sofia Kentinde düzenlenecek olan U- 15 Avrupa Güreş Şampiyonası 62 kilo kategorisinde Milli Forma için ter dökecek.

RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN

Başkan Ali Sülük, “ Avrupa Güreş Şampiyonasına yüzümüzün akıyla gidip, gene yüzümüzün akıyla dönmeyi hedefliyoruz. Ülkemizi ve bayrağımızı dalgalandıracak olan Sarı Fırtına Ferhat’a, çıktığı bu zorlu sınavda başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcın olsun.” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ