MUHTARLARDAN TEĞMEN GÜVEN'E ZİYARET

Okuduğunuz haber
SÜLÜK'TEN REGAİP KANDİLİ MESAJI

MHP İSKİLİP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN “BİR MONT BİR BOT” KAMPANYASI

Anasayfa   /    Gündem    /    SÜLÜK'TEN REGAİP KANDİLİ MESAJI

SÜLÜK'TEN REGAİP KANDİLİ MESAJI

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Regaip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

GÜNDEM      26 Ocak 2023 - 13:55     0

SÜLÜK'TEN REGAİP KANDİLİ MESAJI
Başkan Sülük mesajında;
“Sevgili Peygamber Efendimizin örnek hayatı ve davranışlarından dürüstlüğü, emaneti korumayı, insan haklarına uymayı, zayıf ve muhtaçlara yardım etmeyi, yetim ve kimsesiz çocuklara kol kanat germeyi, yararlı insan olmayı hayatımız boyunca kendimize prensip edinmeliyiz. İslam, bir ahlak dini olarak insanlığı kurtuluşa ve hidayete davet etmektedir.
Ülkemizin ve milletimizin her zamankinden daha çok birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde mübarek geceleri birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı bu manevi günlerde yaşlıların, hastaların, eş-dost ve akrabaların gönüllerini hoş tutmalıyız.
Bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyorum. Tüm milletimizin ve İslam âleminin Regaip Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyor, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlık âlemine sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ