TDV İSKİLİP ŞUBESİ İYİLİK DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

Okuduğunuz haber
TARIMSAL SULAMA BENDLERİ TEMİZLENİYOR

BAŞKAN SÜLÜK, ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI'NI KUTLADI

Anasayfa   /    Gündem    /    TARIMSAL SULAMA BENDLERİ TEMİZLENİYOR

TARIMSAL SULAMA BENDLERİ TEMİZLENİYOR

İskilip Belediyesi ilçede ki Tarımsal Sulama Bendlerini temizliyor.

GÜNDEM      17 Mayis 2021 - 16:10     0

TARIMSAL SULAMA BENDLERİ TEMİZLENİYOR

 

 

İlçe de ekimi yapılan arazilere can suyu olacak olan bendler için; İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün talimatıyla Fen işleri Müdürlüğü Ekipleri Tarımsal Sulama Bendlerini temizliyor.

 

“ÜRETEN ÇİFTÇİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

 

Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada, “Üretken belediyecilik anlayışımız gereği belediyemizde Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünü oluşturduk. Bağ bahçe sulama işlemlerini belediyemiz bünyesi kapsamına aldık. Bu bağlamda su arklarının yeniden açılmasını sağladık. Suyun üreticimize zamanında ulaşması, kesinti yaşamaması ve geçmiş dönemlerde yaşanan sıkıntıların önüne geçilmesi için, ilçe merkezimizde Tarımsal sulama işlemlerini belediyemiz hizmet ağı içerisine kattık. İlçemize hayırlı uğurlu olsun ” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ