ÇORUMLU BAŞKAN KAZA GEÇİRDİ

Okuduğunuz haber
AFETLERE HERAN HAZIR OLMALIYIZ

KALBİ DAYANMADI

Anasayfa   /    İLÇELER    /    AFETLERE HERAN HAZIR OLMALIYIZ

AFETLERE HERAN HAZIR OLMALIYIZ

Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ü makamında ziyaret etti.

İLÇELER      24 Mart 2021 - 19:22     0

AFETLERE HERAN HAZIR OLMALIYIZ

Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ü makamında ziyaret etti.

 2021 Afet Eğitim yılı hakkında Belediye Başkanı Ali Sülük’e bilgi paylaşımı yapan Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) yetkilileri Uğur Şener ve Eyüp Karadoğan, Afet ve Acil Durum çantasının tanıtımı yaparak takdim ettiler.

İskilip’in fay hattına yakın olmasından dolayı afetlere her an hazır olduklarını dile getiren Başkan Ali Sülük, “ Afetlere karşı halkımızın can güvenliği için her an göreve hazır bir İtfaiye Teşkilatımız var. Allah korusun olası bir büyük Afette her an yardımımıza koşacak olan AFAD Ekibimizle alacağımız tedbirlerimiz ve yapılacaklar konusunda istişare toplantısı yaptık. Afetlere her an hazır olmalı ve olacakmış gibi yaşamımızı sürdürmeliyiz. Afet konusunda bilgilerinden istifade ettiğimiz ve bizleri düşünerek Afet ve Acil Durum çantası hediye eden Uğur Şener Bey’e ve Eyüp Karadoğan Bey’e teşekkür ederim.” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ