ASLAN, BALKAN ŞAMPİYONU OLDU

Okuduğunuz haber
BALKAN ŞAMPİYONU YUVASINA DÖNDÜ

ALİ BABACAN YARIN İSKİLİP'TE

Anasayfa   /    SPOR    /    BALKAN ŞAMPİYONU YUVASINA DÖNDÜ

BALKAN ŞAMPİYONU YUVASINA DÖNDÜ

Yunanistan'da düzenlenen Balkan Güreş turnuvasında şampiyon olan İskilip Belediyespor Güreş takımı sporcusu Mürsel Aslan’a, karşılama töreni düzenlendi.

SPOR      03 Kasim 2021 - 09:56     0

BALKAN ŞAMPİYONU YUVASINA DÖNDÜ

İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük, Yunanistan da düzenlenen Balkan Güreş Şampiyonası 68 kiloda Şampiyon olan, Güreş Takımı Sporcusu Mürsel Aslan ve Antrenörü Adem Uysal çiçeklerle karşıladı. 
Başkan Ali Sülük, “ Ülkemizi ve ilçemizi Balkan Şampiyonasında temsil eden Milli Sporcumuz Mürsel Aslanı, ailesini ve hocasını canı gönülden tebrik ederim. Çalışmalarımızın neticelerini görmek bizleri onurlandırdı. Belediye olarak; spora ve sporcuya olan desteğimiz her türlü sosyal aktivitelerde olmak üzere devam edecektir. Yeter ki temiz ve ahlaklı bir nesil yetişsin. Şampiyonumuza güzel günlerde kullanması için bisiklet hediye ettik. Güle güle kullan paşam” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ