ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ‘’ODAK 2023’’ YAZILIM PROGRAMI

Okuduğunuz haber
BAŞKAN KÜTAPHANEYE KİTAP DESTEĞİNDE BULUNDU

İSKİLİP'TE 55 KÖK HİNT KENEVİRİ ELE GEÇİRİLDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN KÜTAPHANEYE KİTAP DESTEĞİNDE BULUNDU

BAŞKAN KÜTAPHANEYE KİTAP DESTEĞİNDE BULUNDU

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Ceza İnfaz Kurumunda kurulacak kütüphaneler için kitap bağışında bulundu.

GÜNDEM      19 Haziran 2021 - 14:03     0

BAŞKAN KÜTAPHANEYE KİTAP DESTEĞİNDE BULUNDU
 
Belediye Başkanı Ali Sülük, Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlıklarınca düzenlenerek Ceza İnfaz Kurumu kütüphaneleri için hayata geçirilen "Bir Kitap Bir Umut" kitap bağış kampanyasına, destekte bulundu. Belediye Meclis üyesi Murat Kiraz ile birlikte İskilip Adliyesi Kitap kabul bölümüne bağışta bulunduktan sonra, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Çubuk, Başkan Ali Sülük’e teşekkür belgesi takdim etti.
Kitap bağışından sonra açıklamada bulunan Başkan Ali Sülük, “Belediye Meclis Üyemiz Sayın Murat Kiraz bey ile Adalet Bakanlığı tarafından düzenlenen “ Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağışı” kampanyasına katılım sağlayarak, hediyemiz olan kitapları takdim ettik. Ziyaretimiz esnasında göstermiş oldukları nazik karşılama, yakın ilgi ve alakaları için, Cumhuriyet Savcısı Sayın Mehmet Çubuk ve Adalet sarayı çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ