BÖLGEDEN 3 MİLYON TL ZİRAİ GELİR ARTIŞI SAĞLANACAK

Okuduğunuz haber
ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ‘’ODAK 2023’’ YAZILIM PROGRAMI

BAŞKAN KÜTAPHANEYE KİTAP DESTEĞİNDE BULUNDU

Anasayfa   /    Gündem    /    ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ‘’ODAK 2023’’ YAZILIM PROGRAMI

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ‘’ODAK 2023’’ YAZILIM PROGRAMI

Ülkü Ocakları eğitime katkı sağlamaya devam ediyor. Düzenledikleri bilgi yarışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Ülkü Ocakları, bu kez anlayarak hızlı okumaya katkı sunacak "Odak 2023"ü tanıttı.

GÜNDEM      17 Haziran 2021 - 17:50     0

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ‘’ODAK 2023’’ YAZILIM PROGRAMI

 

TÜRK GENÇLİĞİNİ ÇAĞIN ÖTESİNE GEÇEN BİR ANLAYIŞLA İLERİYE TAŞIMAK ÇALIŞIYORUZ”

 

Ülkü Ocakları İskilip İlçe Başkanı Muhiddin Kalender, “Dakikada kaç kelime okuyorsunuz merak ettiniz mi? Ülkü Ocakları tarafından YapayZeka teknolojisi kullanılarak geliştirilen ‘’ODAK2023’’ yazılımı; Türk gençliğinin daha hızlı okuması, okuduğunu daha iyi anlaması ve odaklanması için hazırlanmıştır. 2023 Lider Ülke Türkiye’ hedefine emin adımlarla ilerleyen Türk gençliğini çağın ötesine geçen bir anlayışla donatmak, geliştirmek, ileriye taşımak için durmak bilmeden çalışıyoruz. Türk gençliğinin hizmetine sunulan yapay zeka teknolojisi kullanılarak geliştirilen ODAK2023 Yazılım programına Ülkü ocakları İskilip İlçe Başkanlığından ulaşabilecekleri ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ