ÇESOB BAŞKAN ADAYI ÇERİKÇİ ALİ SÜLÜK’Ü ZİYARET ETTİ

Okuduğunuz haber
BAŞKAN, PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ

İSKİLİPGÜCÜ, BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN, PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ

SON DAKİKA ! BAŞKAN, PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN, PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ

GÜNDEM      25 Subat 2022 - 13:47     0

BAŞKAN, PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ
İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, personeliyle Atatürk Orman Çitliği Çok Amaçlı Toplantı Salonunda yemekte bir araya geldi.
Yıl içerisinde belirli dönemlerde personeliyle bir araya gelmeye devam eden Başkan Ali Sülük, zorlu kış şartlarında vatandaşları mağdur etmeden ve mesai gözetmeksizin çalışan personeline yemekte teşekkür etti.

KIŞ MEVSİMİNİ SORUNSUZ TAMAMLADIK

Başkan, “ Birim Amirlerimizle yaptığımız toplantı sonrasında, personelimizle bir araya gelmek istedim. Geçirmiş olduğumuz kış dönemindeki çalışmalarınız ve başarılı performansınızdan dolayı, tüm personelime ayrı ayrı teşekkür ederim. Bütün ilçelere ve illere örnek olacak bir çalışma sergiledik. Kış mevsimini alnımızın akıyla sorunsuz tamamladık” dedi.

YENİ SEZONA BAŞLIYORUZ

İskilip Belediyesinin, havaların ısınmasıyla çalışmalarına başladığını dile getiren Başkan Ali Sülük, “ İlçemizde kış mevsimi olması dolayısıyla yarım kalan çalışmalarımızı ve yeni projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz” dedi.

SİZLERE KAPIM HER ZAMAN AÇIK

Personeline, ‘ İyi günde kötü günde her zaman sizleri dinleyemeye hazırım’ diyerek açıklamalarına devam eden Başkan Ali Sülük, “ Sizlere kapım her zaman açık olduğunu bir daha belirtmek isterim. Belediyeyle, iş hayatınızla ya da özel hayatınızla ilgili probleminizi, derdinizi, tasanızı dinlemeye hazırım. Derdinizi veya şikâyetinizi bizlere anlatın ki, çözüm odaklı yardımcı olmaya gayret edelim. Bu vesileyle, yeni sezonda çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ