BAŞKAN, PERSONELİYLE BİR ARAYA GELDİ

Okuduğunuz haber
İSKİLİPGÜCÜ, BAŞKANI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN, ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Anasayfa   /    Siyaset    /    İSKİLİPGÜCÜ, BAŞKANI ZİYARET ETTİ

SON DAKİKA ! İSKİLİPGÜCÜ, BAŞKANI ZİYARET ETTİ

İSKİLİPGÜCÜ, BAŞKANI ZİYARET ETTİ

SİYASET      25 Subat 2022 - 16:54     0

İSKİLİPGÜCÜ, BAŞKANI ZİYARET ETTİ
 
İskilipgücü Spor Kulübü Başkanı Nihat Armutcu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Ali Sülük’ü makamında ziyaret etti.
İskilipgücü Spor Kulübü Yönetimi, Kulübe gelir getirmek amacıyla başlatmış olduğu forma kampanyasında Başkan Ali Sülük’ün formasını takdim etti. Kulüp Yönetimi isme özel yaptırdığı formalarda ise Belediye Başkanının formasına ‘REİS’ yazdırdı.
Ziyaret sonrasında Başkan Ali Sülük, “ Nazik ziyaretleri ve kıymetli hediyeleri için İskilipgücü Spor Kulübü Başkanı Nihat Armutcu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim” dedi.
Kulüp Başkanı Nihat Armutcu, “ Yaklaşık 2 hafta başladığımız 20. Yıl hatıra forması dağıtımına Belediye Başkanımız Sayın Ali Sülük bey ile devam ettik.
Önceki haftalarda ilçe dışındaki toplantı ve ziyaretlerinden dolayı bir türlü ziyaret etme fırsatını bulamadığımız Sayın Başkanımıza çam sakızı çoban armağanı misali Kulüp Formamızı takdim ettik. Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sevgili Orhan Ağzıkara, Selami Karagöz, Hayreddin Kartal, Yavuz Katırcı ve Alihan Deveci ile birlikte yaptığımız ziyaret oldukça verimli geçti.
Her zaman ki gibi çok sıcak ve samimi bir ortamda sohbetler ettik çay içtik, ilçemizi ve çocuklarımızı gençlerimizi konuştuk. TOKİ, Gençlik Merkezi, Turizm, İlçe Stadımızın eksileri v.b konularda sayın başkanımız bizleri bilgilendirdi. 20. Yıl etkinlikleri planlarımıza destek sözünü yineledi.
Sayın başkanımıza şahsımız ve çocuklarımız adına şükranlarımızı sunuyor , formamızı güzel ve sağlıklı günlerde kullanmasını diliyoruz” şeklinde paylaşımda bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ