''BU SÜRECİ AŞILAMA ÇALIŞMALARIYLA ATLATACAĞIZ''

Okuduğunuz haber
BAŞKAN SÜLÜK, 2 YILI DEĞERLENDİRDİ

''ÇORUM'DA EĞİTİMİN KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ''

Anasayfa   /    Siyaset    /    BAŞKAN SÜLÜK, 2 YILI DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN SÜLÜK, 2 YILI DEĞERLENDİRDİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Belediye Başkanlığı olan görev süresi 2 yılı değerlendirdi.

SİYASET      01 Nisan 2021 - 12:23     0

BAŞKAN SÜLÜK, 2 YILI DEĞERLENDİRDİ

 

Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada faaliyetlerini ve çalışmalarını anlatırken, İlçe Halkına da ayrıca teşekkür etti. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “ Saygıdeğer hemşerilerim;  Sizlerin teveccühleri ile 31 Mart 2019 da gerçekleştirilen yerel seçimlerde belediye başkanı seçildik. Seçim sürecinde partim ve şahsıma göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı tüm halkımıza teşekkür ederim. Muhterem hemşerilerim göreve gelişimizin ikinci yılını doldurmuş bulunmaktayız. Geçen süreçte kısıtlı imkân, olanaksızlıklar ve çeşitli engelleme girişimlerine rağmen ilçemizde büyük başarılara imza attık “ dedi.

BELEDİYEYİ 250 BİN TL BORÇTAN KURTARDIK

Başkan Ali Sülük yaptığı değerlendirme açıklamasında, “ Belediyemizi on beş yıldır kuşatan özelleştirme sarmalından kurtardık. İskilip Belediyesini borç batağına sürükleyen çöp özelleştirme ihalesini yenilemeyerek, belediyemiz her ay 250 bin tl kazanç sağladı ve verilen hizmetin kalitesi arttı.

TOPLANTI VE DÜĞÜN SALONUNU HİZMETİNİZE SUNDUK

Toplantı ve düğün salonunu kısa sürede bitirdiklerini ve ilçe halkının kullanımına sunduklarını belirten Başkan Ali Sülük, “ Atatürk Orman Çiftliği çok amaçlı toplantı ve düğün salonunda yapılan organizasyonlar adeta piknik havasında yapılmakta ve tüm bölgenin ilgisini çekmektedir “dedi.

HIJYENİK KOŞULLARDA KESİM YAPILMASINI SAĞLADIK

            İlçe Mezbahasının ruhsatsız ve kapalı durumda olduğunu dile getiren Başkan Ali Sülük, “ Kıymetli vatandaşlarım, göreve gelişimizle beraber belediyemize ait bazı işletmelerin maalesef kapalı olduğunu gördük. İskilip belediyesi mezbahasının ruhsatı iptal edilmiş, kapısına mühür vurulmuş vaziyette idi. Yapılan onarım ve modernizasyon çalışması ile mezbaha yeniden ruhsatlandırılmış olup, şu anda bölgede hizmet veren tek ruhsatlı mezbahadır” dedi.

SOSYAL VE KÜLTÜREL BELEDİYECİLİKTE ÖNCÜ BELEDİYE OLDUK

Başkan Ali Sülük yapılan sosyal projelerle öncü belediye olduklarını ifade ederken, “ Kıymetli hemşerilerim, seçilmemiz ile birlikte İskilip Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetleri bakımında ülkemizde adından söz ettirir hale geldi. Uzun yıllardan sonra yeniden açılan aşevi ile bakım ve yardıma muhtaç insanlarımızın sıcak yemek ihtiyacını karşıladı. Belediyemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Hilal Masa birimi sayesinde;  hoş geldin bebek projesi faaliyete geçti. Yoğun kış şartları nedeni ile yardıma muhtaç vatandaşlarımıza kömür desteği sağlandı. Devletimizin şefkatli yüzünü belediyemize gelen bütün halkımıza gösterdik. Yöneticilik anlayışımızda İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesini rehber edindik.  Kültürel faaliyetlerimiz ile de hizmetlerimizde sınır tanımadık. Uzun yıllardan beri yapılmayan festivali siz vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile düzenledik. İskilip dolma, turşu ve çilek festivali karakucak güreşlerini coşku ile gerçekleştirdik. Kadın girişim kooperatifi kurarak yöresel ürünler pazarını ilçemize kazandırdık” dedi.

ÜRETEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HAREKET EDECEĞİZ

                Üreten Belediyecilik anlayışıyla hareket ederek, önemli çalışmalara imza attığını dile getiren Başkan Ali Sülük, “ Muhterem hemşerilerim, üretken belediyecilik anlayışımız gereği, iki yıllık süreçte aşevi, mezbaha, düğün salonu, turşu fabrikası, Asfalt üretim tesisi, kilit parke taşı üretim tesisi, butik otel, emekçi durakları ve daha bir sürü hizmeti ilçemize kazandırdık. Arkadaşlarımız ile birlikte gecemizi gündüzümüze katarak yoğun şekilde çalıştık. Belediyemizin kronikleşen problemlerini büyük bir hız ile çözdük” dedi.

İLÇE HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

İlçe Halkının göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden Başkan, “  Saygıdeğer hemşerilerim, ülkemiz ve dünyamızı etkisi altına alan Covid - 19 salgını ve uyulması gereken önlemleri nedeni ile sizlerle bir yılı aşkın bir süredir yan yana gelememekteyiz. Pandemi nedeni ile vatandaşlarımızı ziyaret edememekte bayramda dahi buluşamamaktayız. Bu sürecin tez zamanda bitmesi dilek ve temennisi ile seçimlerde partimiz ve şahsıma göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alakadan dolayı tekraren teşekkür eder, tüm vatandaşlarımıza selam, saygı ve muhabbetlerimi sunarım. Sağ olun var olun “dedi.

 

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ