ÇATLICAK KÖYÜ KARANTİNAYA ALINDI

Okuduğunuz haber
DARP OLAYINDA 2 KİŞİ TUTUKLANDI

BAĞLAMANIN İÇİNDE UYUŞTURUCU TAŞIDILAR

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    DARP OLAYINDA 2 KİŞİ TUTUKLANDI

DARP OLAYINDA 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Sungurlu’da meydana gelen, bir şahsın araçla kaçırılarak darp edildiği olayda gelişme yaşandı.

ASAYİŞ      30 Mart 2021 - 11:44     0

DARP OLAYINDA 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Sungurlu’da meydana gelen bir şahsın araçla kaçırılarak darp edildiği olayda gelişme yaşandı.

Daha önce bir oto yıkamacıda aralarında husumet bulunan şahıslar bir araya gelip, buradan bir şahsı 5 kişi zorla bir araca bindirerek uzaklaştıkları ve Sungurlu İlçesi Tuğcu Köyü’ne götürdükleri, köyde bulundukları sırada içerisinde 4 şahsın bulunduğu başka bir aracın daha gelerek şahsı darp edip, arabaya alarak Sungurlu merkezde bir lokale getirdikleri emniyete intikal etti.

Olayın ardından, Sungurlu Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; 9 şüpheli şahıs yakalanarak, yapılan adli aramada 1 adet 9 mm. çaplı ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 1 adet şarjör, şarjör içerisinde 5 adet ve arama neticesinde de kutu içerisinde 32 adet olmak üzere toplamda 37 (adet 9 mm. çaplı fişek ele geçirildi.

Şahıslar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan işlemlerinin ardından Adli Mercilere sevk edildi. Olayla ilgili 2 iki şahıs tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Etiketler

#TUTUKLAMA

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ