AMATÖRLER AŞGIN'DAN SAHA İSTEDİ

Okuduğunuz haber
OKÇULAR TEPESİNİ TERKETMEYEN OKÇULAR YETİŞTİRİN

MHP’DEN AK PARTİ’YE ‘BAHÇELİ’ TEŞEKKÜRÜ

Anasayfa   /    SPOR    /    OKÇULAR TEPESİNİ TERKETMEYEN OKÇULAR YETİŞTİRİN

OKÇULAR TEPESİNİ TERKETMEYEN OKÇULAR YETİŞTİRİN

Çorum Vefaspor Kulübü yöneticileri AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı TBMM’deki makamında ziyaret etti.

SPOR      10 Mart 2021 - 11:14     0

OKÇULAR TEPESİNİ TERKETMEYEN OKÇULAR YETİŞTİRİN

Çorum Vefaspor Kulübü yöneticileri AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı TBMM’deki makamında ziyaret etti.

Ziyarete Kulüp Başkanı Ferhat Arıcı, Başkan Yardımcısı Muhammed Emin Aşgın, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakkı Can Ercelep ve Mustafa Bozok katıldı.

Çorum Vefaspor Kulübü Başkanı Ferhat Arıcı, Milletvekili Ceylan’a kulübün faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Kulübün faaliyetleri hakkında kısa bir bilgilendirme yapan Arıcı, futbol, okçuluk, kick boks, jimnastik ve atış poligonu branşlarında toplam 250’ye aşkın sporcuyu yetiştirmeye çalıştıklarını olduğunu söyledi.

Kulüplerinin hazırlamış olduğu “Genç Kemankeşler Yetişiyor” projeye verdiği desteklerden dolayı Milletvekili Ceylan’a teşekkür eden Arıcı, 27 Mart 2021 Cumartesi günü Gençlik ve Spor Bakanlığı “Genç Kemankeşler Yetişiyor” projesinin açılış törenine davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Ceylan, “Vefaspor Kulübü Başkanı Ferhat Arıcı, Başkan Yardımcısı Muhammed Emin Aşgın, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Bozok ve Hakkı Can Ercelep’e bu nezaket ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının "Genç Kemankeşler Yetişiyor" projesi ile ilgili istişare bulunduklarını belirten Milletvekili Ceylan, “Gençlerimizin sosyalleşmesine, sağlıklı ve sıhhatli yaşamalarına, kendilerine özgüvenlerinin artmasına katkı olacak her projeyi canı gönülden destekliyorum. Devletimiz ve milletimiz için milli ve manevi değerlerimizi benimseyen genç kardeşler yetiştireceğinize ve ülke ve dünya çapında başarılı sporcular yetiştireceğinize inancım sonsuzdur” şeklinde konuştu.

Milletvekili Ceylan, “Vefaspor Kulübü tarafından hazırlanıp, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na sunulan ve gayretlerimiz ile kabul edilen “Genç Kemankeşler Yetişiyor” projesi ile okçular tepesini terk etmeyen, geleneksel Türk okçuları yetişmektir” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ