BELEDİYE İSKİLİP SPOR TÜRKİYE FİNALLERİNDE TER DÖKECEK

Okuduğunuz haber
ÖZSAÇMACI, ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

“YUNUS EMRE İŞMERKEZİ, ÇORUM’A YAKIŞMIYOR”

Anasayfa   /    Siyaset    /    ÖZSAÇMACI, ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

ÖZSAÇMACI, ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, “Kim siyaseti, kim sporu, kim sosyal belediyeciliği heder etmekte?” diye sordu.

SİYASET      05 Nisan 2021 - 14:19     0

ÖZSAÇMACI, ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

Çorum Belediyesi Basın Birimi tarafından yapılan kendisine yönelik eleştirilere cevap veren Özsaçmacı, belediyenin yaptığı hataları rakiplerine yüklemeye çalıştığını söyledi.

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, yaptığı yazılı açıklamada şunları dile getirdi:

“Geçtiğimiz günlerde spor ile alakalı verilen destek ve verilmeyenle ilgili teşekkür açıklaması yapmış olmamdan kaynaklanan, Çorum Belediyesi Basın Birimi’nden şahsımı eleştiren bir basın açıklaması duyuruldu. Öncelikle şahsım siyasal alanda siyasi muarızlarımla karşılıklı fikir beyan etme tercihinde olmam hasebi ile mevcutta böyle bir seviyede muadilim olmaması aslında zor bir durum.

Kurumsal bir yapı olduğunu sandığımız Çorum Belediyesine çeşitli dönemlerde teşekkürlerimi bildiren açıklamalarda yapmış olmama rağmen, şehrimizin bir başka belediyesi olan Sungurlu’ya teşekkür etmem nasıl olurda sporun siyasetle ilişkilenmesi sonucu çıkarılır anlamakta güçlük çekmekteyim. Mal bulmuş mağribi gibi yapılan açıklama konusunda cevabı nereye vermemiz gerektiği konusunda aydınlatıcı bir açıklama yaparsanız sevinirim. Yoksa basın birimi diye imzalanan açıklamada bu birim bir kişi midir? Birkaç kişi midir? Nasıl bir mukabele ile hitap edeceğim. Bu şekilde ise nesne olarak konumlandırıp cevabımı da nesneye vermek durumunda kalacağım. Yani tamamıyla dış dünyanın bir parçası ve bilincin karşısında duran öznenin ve kişilerin dışında kalan günümüz tabiri ile sanal bir yapıya cevap vermek durumundayım. İlginç ki bu sanal bildiri kendini bir parti ve il başkanı ile konumlandırıp taraf olduğunu beyan dahi etmekte. Hal böyle olunca kim siyaseti, kim sporu, kim sosyal belediyeciliği deforme etmekte görülmekte.

Sanal heyecanınız, taraf olma fanatikliğinizle birleşmiş olmalı ki hezeyanlar içindesiniz. Bahse konu kulübün başkanının açıklamasını dahi dikkate almadığınızdan hatalarınızı kendinizce rakiplerinize yükleyemezsiniz.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ