AHLATCI'DAN AVUKKATLAR GÜNÜ MESAJI

Okuduğunuz haber
BELEDİYE İSKİLİP SPOR TÜRKİYE FİNALLERİNDE TER DÖKECEK

ÖZSAÇMACI, ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

Anasayfa   /    SPOR    /    BELEDİYE İSKİLİP SPOR TÜRKİYE FİNALLERİNDE TER DÖKECEK

BELEDİYE İSKİLİP SPOR TÜRKİYE FİNALLERİNDE TER DÖKECEK

Güreş Federasyonu Başkanlığının 2021 yılı faaliyet programı kapsamında düzenlenen U- 15 Milli takım seçme müsabakalarına Belediye İskilip Spor Güreşçileri de katılıyor. 

SPOR      05 Nisan 2021 - 13:16     0

BELEDİYE İSKİLİP SPOR TÜRKİYE FİNALLERİNDE TER DÖKECEK

 

Milli Takımda ter dökecek güreşçilerin seçileceği müsabakalara, İlçemizden de Belediye Spor Kulübü 7 tane güreşçisiyle katılacak. Kilolarında başarılı olan pehlivanlar, Milli Takım Kampına alınarak, Avrupa Şampiyonasına hazırlanacak.

BAŞARACAĞIZ

Belediye Spor Kulübü Güreş Antrenörü Âdem Uysal, “ Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı 2021 faaliyet programında yer alan U-15 Serbest Güreş Türkiye Finalleri Antalya-Kemer Spor salonunda yapılacağı duyurusunu aldıktan sonra çalışmalarımıza ara vermeden başladık. Kilolarında derece yapan Güreşçilerimiz, Milli Takım kampına çağrılıp, Türkiye finallerinde birinci olanlar 30 Mayıs da Bulgaristan’da yapılacak olan U-15 Avrupa şampiyonasına katılacaktır. Yedi sporcumuz İle finallere katılacağız. Müsabakalarda ter dökecek pehlivanlarımız, Mustafa Şarllı, Enes Kavlu, Yunus Emre Battal, Mürsel Aslan, Ferhat Yiğit, Yunus Emre Efe, Mustafa Mert Uzun’dan oluşan kadromuz ise, ülkemizin çeşitli yerlerinde dereceleri olan güreşçilerinden olması hasebiyle biz ümitliyiz, sizlerde müsterih olasınız. Müsabakalara katılmamız için bizlere desteklerini esirgemeyen Başkanımız Ali Sülük’e teşekkürlerimi sunarım. Bizlere güvenen ilçe halkımızın güvenlerini boşa çıkarmayıp, elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve başaracağız  ” dedi.

SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Antalya da düzenlenecek olan U-15 Milli Takım seçmelerine katılacak Belediye Spor Kulübüne her türlü desteği veren Başkan Ali Sülük, “ “Gençliğe inanırsan, başarılı işler peşi sıra gelecek” sözüne inanarak gençlerimize destek vermeye başladığımız günden beri, güzel sonuçlar elde etmeye başladık. Ata sporumuz güreşe ve güreşçilerimize vermiş olduğumuz desteklerimizle sporun ve sporcunun yanında olmaya gayret gösterdik. Belediye Spor Kulübümüze ve İlçemizde ki spor camiasına imkânlarımızı sunduk, sunmaya da devam edeceğiz” dedi.

PEHLİVANLARIMIZIN YOLU AÇIK OLSUN

Başkan Ali Sülük, “ İlçemiz de kurmuş olduğumuz Belediye Spor Kulübümüzle Çorum ve ilçelerinde bir ilke imza atmanın haklı gururunu yaşıyorum. Milli Takım elemlerine Çorum ve ilçelerinde 7 güreşçiyle katılan, ilk ve tek ilçeyiz. Bu yüzden bizde gençlerimize inandık ve güvendik. Bugün ilçemiz adına Antalya da ter dökecek Pehlivanlarımıza her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Yeter ki Şanlı Bayrağımızı dünyanın çeşitli yerlerinde dalgalandırmaya devam etsinler. Pehlivanlarımızın yolu açık, başarıları daim olsun” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ